Polytechnic High School will receive new Science classrooms and labs.
Common spaces will be renovated to create collaboration spaces for learning and student interaction. Moderate renovations will be applied to various locations within the school to meet the twenty-first century learning model. Renovations will include reclaiming or repurposing space to support Career and Technical Education.
KEY INFORMATION
Trustee
Tobi Jackson
Budget
$52,049,729
Opening Date
January 2022
Design Process
Address
1300 Connor Ave
Fort Worth, TX 76105
52,254
New Square Footage
96,732
Renovated Square Footage
Construction Process
PROJECT TIMELINE
Design Dec 14, 2019 - Dec 31, 2019
Build Jan 1, 2019 - May 3, 2019
PROJECT TEAM
Sample avatar
Mark Goessler
Mark Goessler
Owner Representative
JeDunn / Phillips May Construction JV
Contractor
BRW Architects
Architect

EMAIL UPDATES

Subscribe below to receive Polytechnic High School email updates.
PROJECT UPDATES
The Removal

08/01/2019

Portables are being removed!

An Early Look

07/02/2019

Conceptual renderings of the exterior and interior of the future new building addition.

Bid Opportunity & Pre-Proposal Meeting

05/02/2019

Pre-proposal meeting to be held on Thursday, May 9, 2019 at 4:00 PM for the bid opportunity RFQ – CMAR 19-092 Polytechnic High School Addition/Renovation. Find out more information by clicking here.

Students Designing Spaces

11/19/2018

BRW Architects held a student design charrette at Polytechnic High School. Thought-starter image boards featuring exterior building images, instructional vs collaboration spaces, and discovery zones were displayed, and students tagged which images they liked or disliked. The students made notes afterwards on what they thought about each image they tagged.

Students then designed their vision of a new library. It prompted a collaborative discussion between all the students as an exchange of ideas and common themes surfaced related to the overall renovation.

The architects will utilize the students’ valuable input as reference and inspiration during their design process.

An Integrated Team Approach

11/12/2018

BRW Architects along with District stakeholders and Procedeo team members work collaboratively to design the new Science classrooms planned at Poly HS as well as a proposed cafeteria and dining hall expansion and renovation.